קרדיט: אלבינה טל

הטיפ של עדי רסולי

ממתקים ומתוקים , הם באחריותנו כהורים. אנחנו נחליט מתי וכמה מהם כדאי להגיש לילדים. יש כמה כתבות שתוכלו לקרוא בנושא באתר.
אם החלטתם שיש מתוק 🙂 כוונו לכזה שהכנתם בבית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה |גלוטן |בוטנים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב פריך

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה |גלוטן |בוטנים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב פריך

רכיבים

5 כפות חמאת בוטנים ( ח.בוטנים טבעית)
4 כפות קמח
1 שקית א.אפיה
2 כפות סוכר דמררה/ חום
1 ביצה
30 גרם חמאה רכה
1/2 כוס שוקולד צ׳יפס

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות
מערבבים היטב את חומרי העוגיות
יוצרים כדורים ומשטחים בין הידיים טיפה ולפזר מעל קצת שוקולד צ׳יפס לקישוט
בערך רבע שעה עד שתראו שהם פריכות עם סדקים וקיבלו קצת צבע.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.