קרדיט: ענבל היימן

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו לשנות את הרכב הקמחים. אל תגדילו את כמות הקמח המלא, אך תוכלו להגדיל או להקטין את היחסים בין הכוסמין ללבן.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית גדולה

  • 3 כוסות קמח כוסמין
  • 3 כוסות קמח מלא
  • 1 כוס קמח לבן
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 1/2 כוס שמן
  • 3/4 כוס סוכר (תלוי במתיקות הרצויה, אפשר להפחית)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לאחר ההתפחה מחממים את התנור ל 180 מעלות.

מערבבים את המוצרים היבשים, יוצרים גומה ומוסיפים את המצרכים הרטובים.

לשים ביד עד שמתקבל בצק לא דביק ורך למגע.

יוצרים כדור ומכניסים להתפחה של שעה.

לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לכדורים.

מרדדים כל כדור לנחש ארוך ויוצרים חלה.

שמים את החלות על התבנית ומתפיחים עוד 20 דקות.

מורחים ביצה עם מעט סילאן, מוסיפים שומשום ומכניסים לתנור עד שמוכן

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.