קרדיט: ענבל
- ללא בוטנים | צמחוני | רך | 7 חודשים + | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
הגישו לצד יוגורט או גרגרי חומוס מבושלים. מעט ירקות טריים ליד יהוו מנה מאוזנת ושלמה!
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כחצי שעה
אלרגניים
ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תלוי בכמות השאריות
- שאריות ירקות של מרק
- ביצה
- שמן זית
- קוואקר
- פירורי לחם לציפוי
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
גם לכן כואב הלב לזרוק סיר מרק כי הכנתן המון?
אז אל!
כשאתן מכינות את המרק תשמרו חלק מכל ירק ותכינו לביבות ירק אפויות ורכות! סננו את הירקות מהמרק וסחטו אותם.
אז אל!
כשאתן מכינות את המרק תשמרו חלק מכל ירק ותכינו לביבות ירק אפויות ורכות! סננו את הירקות מהמרק וסחטו אותם.
הוסיפו ביצה, קוואקר (בערך 3 כפות), מעט שמן זית, פירורי לחם ותיבול לפי הטעם.
שמנו תבנית אפייה בקצת שמן זית והניחו את הלביבות. זלפו מעל שוב קצת שמן.
שמנו תבנית אפייה בקצת שמן זית והניחו את הלביבות. זלפו מעל שוב קצת שמן.
הכניסו לתנור שחומם מראש עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו