קרדיט: המתכון של ירדן

הטיפ של עדי רסולי

ברור לכולנו , שניתן לוותר על השוקולד, נכון ? 🙂
במתכון הזה יש טעמי ם מתוקים ממקורות שונים, הוא מאוד טעים! עבור תינוקות צעירים תוכלו להפרד מההמתקות ולהשאר רק עם הבננה כמקור הטעם.
את המעדן הממותק תוכלו להמיר ביוגורט או שמנת חמוצה. ועל הסילאן אפשר לוותר.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 15 ד'

אלרגניים

ביצה |גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ 15 ד'

אלרגניים

ביצה |גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 8 יחידות

3 כפות חלב (או משקה צמחי)
2-3 כפות שיבולת שועל
2-3 קמח מלא
1 גביע (125 גרם ) מעדן גבינה סקי בטעם וניל
1 כף סילאן
2 בננות מעוכות
ביצה אחת
חצי כפית סודה לשתייה
כפית אבקת אפייה
קצת שוקולד צ׳יפס מריר (לא חובה)

אופן ההכנה

מערבבים יחד את המרכיבים הרטובים: הבננות, הביצה, הסילאן (אפשר לוותר) ומעדן הגבינה.
בקערה נפרדת מערבבים את כל המרכיבים היבשים: שיבולת שועל, קמח, סודה לשתיה ואבקת אפיה. מוסיפים לרטובים. מערבבים עד שאין גושים.
יוצקים על מחבת משומנת קלות שחוממה מראש, והופכים כאשר הפנקייק מתנתק בקלות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.