קרדיט: דניאלה בוכניק
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
קציצות בשר בציפוי, שהופך אותם לארוחה שלמה ברוטב. תוכלו גם להקפיא לאחר ההכנה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ שעה הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | ביצה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לקציצות:
- 500 גרם בשר הודו/עוף טחון
- 1 בצל מגורד
- 2 שום כתוש
- תבלינים – מלח, פלפל, כמון
- 1/2 כוס פירורי לחם/שיבולת שועל דקה
לציפוי:
- ביצה
- 1/2 כוס סולת
רוטב:
- 2 בצלים בינוניים
- 1 שום כתוש
- תבלינים – מלח, פלפל, כורכום, כמון, חוויאג' ומעט קינמון.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לערבב את מרכיבי הקציצות.
להכין שתי צלחות בשביל הציפוי – אחת עם הביצה והשניה עם סולת
לטבול את הקציצות בביצה ואחר כך בסולת.
לטגן מעט משני הצדדים.
בסיר נפרד מכינים רוטב-
לחתוך את הבצלים לרצועות דקות. לטגן עד שמזהיב ולהוסיף שום כתוש אחד.
להוסיף 3 כוסות מים ותבלינים. לחכות לרתיחה.
להוסיף את הקציצות, לכסות את הסיר ולבשל 10 דקות על אש בינונית.
להנמיך את האש ולבשל עוד 35 דקות.
ובתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו