קרדיט: דניאלה בוכניק

הטיפ של עדי רסולי

קציצות בשר בציפוי, שהופך אותם לארוחה שלמה ברוטב. תוכלו גם להקפיא לאחר ההכנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ שעה הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ שעה הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים


לקציצות:

  • 500 גרם בשר הודו/עוף טחון
  • 1 בצל מגורד
  • 2 שום כתוש
  • תבלינים – מלח, פלפל, כמון
  • 1/2 כוס פירורי לחם/שיבולת שועל דקה

לציפוי:

  • ביצה
  • 1/2 כוס סולת

רוטב:

  • 2 בצלים בינוניים
  • 1 שום כתוש
  • תבלינים – מלח, פלפל, כורכום, כמון, חוויאג' ומעט קינמון.

אופן ההכנה

לערבב את מרכיבי הקציצות.

להכין שתי צלחות בשביל הציפוי – אחת עם הביצה והשניה עם סולת

לטבול את הקציצות בביצה ואחר כך בסולת.

לטגן מעט משני הצדדים.

בסיר נפרד מכינים רוטב- 

לחתוך את הבצלים לרצועות דקות. לטגן עד שמזהיב ולהוסיף שום כתוש אחד.

להוסיף 3 כוסות מים ותבלינים. לחכות לרתיחה.

להוסיף את הקציצות, לכסות את הסיר ולבשל 10 דקות על אש בינונית.

להנמיך את האש ולבשל עוד 35 דקות.

 

ובתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.