קרדיט: דנית
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | מרקם פרורי | פחמימה | שומן | ללא דגים | 8 חודשים + | קצת מכל דבר | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
קינואה עשירה בויטמין b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 דקות הכנה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
פרורי
רכיבים
- 2-3 כפות קינואה מבושלת
- מלפפון
- עגבניה
- כל ירק שאוהבים בסלט
- שמן זית ולימון לתיבול
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים קינואה ל 30 דקות במים
להכנת הקינואה משרים 1/2 כוס קינואה במים לפחות לחצי שעה (אפילו כמה שעות אין בעיה).
שמים בסיר את הקינואה וכוס מי ברז. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כ15-20 דקות.
אם צריך מוסיפה עוד קצת מים. מצננת ושמה בכלי במקרר.
הצעת הגשה בריאה ומזינה יותר לסלט ירקות…מוסיפים לסלט 1-2 כפות קינואה מבושלת (ללא
תבלינים).מתבלים עם שמן זית ולימון.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו