קרדיט: דנית
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | מרקם פרורי | פחמימה | שומן | ללא דגים | 8 חודשים + | קצת מכל דבר | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
קינואה עשירה בויטמין b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 דקות הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ללא
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
פרורי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 2-3 כפות קינואה מבושלת
- מלפפון
- עגבניה
- כל ירק שאוהבים בסלט
- שמן זית ולימון לתיבול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים קינואה ל 30 דקות במים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
להכנת הקינואה משרים 1/2 כוס קינואה במים לפחות לחצי שעה (אפילו כמה שעות אין בעיה).
שמים בסיר את הקינואה וכוס מי ברז. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כ15-20 דקות.
אם צריך מוסיפה עוד קצת מים. מצננת ושמה בכלי במקרר.
הצעת הגשה בריאה ומזינה יותר לסלט ירקות…מוסיפים לסלט 1-2 כפות קינואה מבושלת (ללא
תבלינים).מתבלים עם שמן זית ולימון.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
מיומנות אכילה
אלרגניים
מרקם
החנות שלנו