קרדיט: דנית

הטיפ של עדי רסולי

קינואה עשירה בויטמין b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 דקות הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

פרורי

זמן בישול

כ 40 דקות הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

פרורי

רכיבים

  • 2-3 כפות קינואה מבושלת
  • מלפפון
  • עגבניה
  • כל ירק שאוהבים בסלט
  • שמן זית ולימון לתיבול

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים קינואה ל 30 דקות במים

להכנת הקינואה משרים 1/2 כוס קינואה במים לפחות לחצי שעה (אפילו כמה שעות אין בעיה).
שמים בסיר את הקינואה וכוס מי ברז. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כ15-20 דקות.
אם צריך מוסיפה עוד קצת מים. מצננת ושמה בכלי במקרר.

הצעת הגשה בריאה ומזינה יותר לסלט ירקות…מוסיפים לסלט 1-2 כפות קינואה מבושלת (ללא
תבלינים).מתבלים עם שמן זית ולימון.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.