קרדיט: המתכון של ליאת

הטיפ של עדי רסולי

דרך מעולה לגוון את השלולית המוכרת

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

15 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

15 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 4-5 יחידות

1 ביצה
2 כפות קמח
2 כפות גבינה לבנה/שמנת חמוצה
1 בננה רכה, מעוכה
1 כף סילאן /1 סוכר וניל- לא חייבים

אופן ההכנה

בקערה שמים ביצה, קמח וגבינה לבנה ומערבבים. מוסיפים את הבננה המעוכה ומערבבים היטב על מנת לקבל בלילה חלקה.
את כף הסילאן או את סוכר הוניל לא חייבים להוסיף לתערובת מאחר והבננה מספיק מתוקה
על מנת שהתערובת תצא יותר קלילה ורכה ניתן להוסיף גם 2 כפות חלב לבלילה אבל לא חייב.

משמנים מעט מחבת ויוצקים מהתערובת עם מצקת למחבת.
ברגע שנוצרות בועות בצד אחד הופכים את השלולית עד להזהבה בשני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
בתאבון.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.