קרדיט: קרן שרעבי גזית

הטיפ של עדי רסולי

המנה מועשרת בחלבון בריא!
אל תשכחו להשרות את העדשים כשעה לפני הבישול ולשטוף היטב לפני הכנסתם למרק
לפוסט המלא עם שאלות גולשים, לחצו כאן.
תוכלו להגיש לצד הלחמניות של אור. הנה המתכון !

לתינוקות צעירים הגישו טחון

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

30 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

מעורב נוזלי

זמן בישול

30 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

מעורב נוזלי

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 5 מנות

  • 1 בצל
  • גבעול סלרי
  • 2 כפות שמן
  • 2 גזרים
  • 1 קישוא
  • 1 בטטה
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 כוס עדשים כתומות
  • כף כורכום
  • כף מרק עוף אורגני מחומרים טבעיים או מלח פלפל (עדי ממליצה על מלח פלפל 🙂 )

אופן ההכנה

לקצוץ בצל וסלרי ולטגן עד להזהבה עם 2 כפות השמן.
לגרד גזרים, קישוא, בטטה, תפוחי אדמה ולהוסיף לסיר ולאדות בערך 4-5 דקות. לכסות במים ולהוסיף כוס עדשים כתומות אחרי שטיפה , תבלינים . להביא לרתיחה עד שהכל בשל.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.