קרדיט: ענבל היימן

הטיפ של עדי רסולי

הקפידו לטחון את התירס על מנת לאפשר עיכול נוח ובטיחות באכילה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים

  • 1 קופסאת קוטג'
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • מעט בולגרית
  • קופסת שימורים של תירס
  • כוס קמח תופח
  • 3 כפות חלב
  • 2 כפות קוואקר
  • מלח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

לערבב את כל המרכיבים הרטובים.
להוסיך שיבולת שועל, קמח ומלח לערבב קלות, עד הטמעה של הקמחים ברטובים.
להכניס לתבנית שקעים ולאפות כחצי שעה.

ובתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.