קרדיט: ענבל היימן
- ללא בוטנים | צמחוני | לעיסה מתקדמת | פחמימה | 7 חודשים + | ללא דגים | מאפים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
הקפידו לטחון את התירס על מנת לאפשר עיכול נוח ובטיחות באכילה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | ביצה | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 קופסאת קוטג'
- 3 ביצים
- 1/2 כוס שמן
- 200 גרם גבינה צהובה
- מעט בולגרית
- קופסת שימורים של תירס
- כוס קמח תופח
- 3 כפות חלב
- 2 כפות קוואקר
- מלח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לערבב את כל המרכיבים הרטובים.
להוסיך שיבולת שועל, קמח ומלח לערבב קלות, עד הטמעה של הקמחים ברטובים.
להכניס לתבנית שקעים ולאפות כחצי שעה.
ובתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו