קרדיט: מתכון ותמונה: נופר מנדל

הטיפ של עדי רסולי

אפשר כמובן גם לאפות בתנור, 180 מעלות, כ25 דק'

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

3 ביצים
1 תפו"א מגורד וסחוט מנוזלים
1 גזר מגורד וסחוט מנוזלים
1 קישוא מגורד וסחוט מנוזלים
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
3 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מגרדים את הירקות בפומפייה וסוחטים את הנוזלים

שמים בקערה את הירקות המגורדים, קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים לקערה.
מוסיפים ביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל.
מערבבים היטב.
במחבת גדולה מחממים מעט שמן
יוצרים קציצות עם הידיים תוך כדי סחיטה קלה ומטגנים עד להשחמה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.