קרדיט: המתכון של אליס

הטיפ של עדי רסולי

מנה מלאה בביס. כדאי להגיש לצד ירק או פרי טרי, כדי לספק מקור לויטמין C.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד'

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 40 ד'

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות

1 בטטה גדולה
1 בצל
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת
2 כפות קוטג'
כוס קמח תופח
1/4 כוס שמן זית
3 ביצים
פלפל, מלח , אגוז מוסקט

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממי תנור ל 200 מעלות

מגררים את הבטטה בפומפיה.
קוצצים בצל דק ומטגנים עד להזהבה.
בקערה שמים את הבטטה, הבצל, גבינה צהובה, קוטג',קמח, שמן, ביצים ותבלינים.
מערבבים היטב ויוצקים לתבנית מאפינס.
אופים בחום של 200 מעלות כ30 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.