הטיפ של עדי רסולי

ממרח כזה תוכלו לשמור כ 3 ימים במקרר. הוא יגוון את מגירת הממרחים ויספק כמות מצוינת של חלבון וברזל.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 דקות הכנה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון סמיך

זמן בישול

כ 30 דקות הכנה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון סמיך

רכיבים

  • 1 כוס עדשים כתומות
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1 שן שום כתוש
  • 1/2 כפית כמון
  • 3/4 כפית מלח
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/2 1 כפות שמן

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: בשלו מראש עדשים בהרבה מים

את העדשים שוטפים היטב במים ולאחר מכן מעבירים לסיר, ממלאים את הסיר במים ומבשלים 20 דקות, מערבבים מידי פעם.
מסננים את העדשים מהמים ומעבירים לבלנדר, טוחנים לממרח חלק.
מעבירים לקערה ומתחילים להוסיף את התבלינים, הלימון, הטחינה והשמן, מערבבים לקבלת ממרח אחיד.
שמרים בכלי נקי ודואגים להשתמש עם כפית נקייה בין הארוחות כדי לשמור על המנה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.