קרדיט: המתכון של שני
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | צמחוני | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

טחינת התירס חשובה הן לתהליך העיכול והן לבטיחות האכילה. אל תוותרו על זה.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 10 ד'

אלרגניים
ביצה | גלוטן

מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות

250 גרם תירס קפוא – טחון
1 ביצה
1 כף שמן זית
3 כפות קמח תופח
מעט מלח

אופן ההכנה

לערבב הכל לפי הסדר, לטגן בלי שמן על מחבת לטיגון לא שמן, או עם 2 כפיות שמן זית.
אש נמוכה, כמו פנקייק. בתאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו