קרדיט: המתכון של שני
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
טחינת התירס חשובה הן לתהליך העיכול והן לבטיחות האכילה. אל תוותרו על זה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 10 ד'
אלרגניים
ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות
250 גרם תירס קפוא – טחון
1 ביצה
1 כף שמן זית
3 כפות קמח תופח
מעט מלח
אופן ההכנה
לערבב הכל לפי הסדר, לטגן בלי שמן על מחבת לטיגון לא שמן, או עם 2 כפיות שמן זית.
אש נמוכה, כמו פנקייק. בתאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו