קרדיט: המתכון של שני

הטיפ של עדי רסולי

טחינת התירס חשובה הן לתהליך העיכול והן לבטיחות האכילה. אל תוותרו על זה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 10 ד'

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 10 ד'

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות

250 גרם תירס קפוא – טחון
1 ביצה
1 כף שמן זית
3 כפות קמח תופח
מעט מלח

אופן ההכנה

לערבב הכל לפי הסדר, לטגן בלי שמן על מחבת לטיגון לא שמן, או עם 2 כפיות שמן זית.

אש נמוכה, כמו פנקייק. בתאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.