הטיפ של עדי רסולי

עוגות עם פירות הן דרך מצויינת לשמר טעמים גם לילדים שלא אוכלים אותם בצורה הטבעית.
מתכונים עם תוספות של סוכר (כמו סוכר לבן, מייפל או סילאן) לרוב אשלב לאחר גיל שנה, כאשר הילד כבר ממש בדפוס האכילה המשפחתית.
המתכון הזה מלווה את המתכוניה מהאתר הראשון שנבנה (עכשיו שאנחנו כבר באתר השלישי!) אבל המקור שלו נשמט בדרך. אז הקרדיט הוא למי שטרחה הכינה ושיתפה, אבל לצערי כרגע היא לא מזוהה. כיתבי לי אם זו את

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

15 דק מאפינס | כ 20 דק' עוגה

אלרגניים

גלוטן | ביצה | שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

זמן בישול

15 דק מאפינס | כ 20 דק' עוגה

אלרגניים

גלוטן | ביצה | שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

רכיבים

2 כוסות קמח כוסמין
2 שקיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
4 בננות גדולות בשלות
1 כוס מים או חלב צמחי
2 ביצים
1/4 כוס טחינה
1/4 כוס סילאן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 170 מעלות
מועכים את הבננות
מוסיפים את כל הרטובים : ביצים, טחינה, סילאן משקה צמחי.
מערבבים היטב ומוסיפים יבשים
קמח ואבקת אפייה רק עד שהם נבלעים בתערובת.
יוצקים לתוך תבנית מאפינס ואופים כ 20 דקות

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.