קרדיט: תמונה ומתכון: יעל וקס
הטיפ של עדי רסולי
מרקם של ופל בלגי הוא מרקם מעולה לעידוד של עיה, יש בו תחושות שונות וביניהן קשות שמעודדות את פעילות הלסתות. חיתכו את המנה לרצועות.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 דק'
אלרגניים
ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
קשה
רכיבים
2 ביצים
2 כפות שמן קוקוס/חמניות/קנולה
חצי כוס חלב שקדים/אורז/שיבולת שועל
כוס קמח כוסמין
כפית אבקת אפיה
בננה מרוסקת ותמצית וניל/תפוח או אגס מגורד וקינמון.
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: בודקים שיש מכשיר ופל בלגי :)
מאחדים את כל הרכיבים בקערה
יוצקים בלילה למכשיר וופל בלגי חם עד להזהבה.
* מומלץ להקפיא ולהפשיר במצנם או טוסטר
אולי יעניין אותך
החנות שלנו