עדי רסולי | דיאטנית קלינית | המתכוניה
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
שלוליות גבינה עם דלעת
ראשי » פנקייק, לביבות וקציצות » שלוליות גבינה עם דלעת
 עדי רסולי | דיאטנית קלינית | המתכוניה
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
פנקייק, לביבות וקציצות ללא בוטנים צמחוני אוכל אצבע 8 חודשים + 9 חודשים + 10 חודשים + ללא שומשום ארוחה מלאה בביס 11 חודשים + ללא אגוזים 12 חודשים +

שלוליות גבינה עם דלעת

שלוליות דלעת – עדי אפרתי רסולי

 

מאוד יכול להיות ששלוליות גבינה כבר מכבבות אלכם. בוא ניקח את הבסיס המוכר ונעשה בו שינויים. יש הרבה סיבות התנהגותיות לעשות שינוי במתכונים, שינוי הצבע או צורת ההגשה מלמד את הילדים שלכם פתיחות ותעוזה. מוזמנים לנסות, ולחשוב על עוד גיוונים. כמו תרד, סלק או קישואים.

שלוליות דלעת

שלוליות דלעת, צילום גל איל

מספר מנות/יחידות:

כ 8-10 יחידות/ 16 יחידות קטנות

מרכיבים:

  • 2 כפות גבינה לבנה או שמנת חמוצה
  • כף גדושה של מחית דלעת (קוביות דלעת שאידיתם וטחנתם)
  • 1 ביצה
  • .1.5 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קמח כוסמין
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • שמן קוקוס /זית  לשימון המחבת

הוראות הכנה:

חותכים בטטה לקוביות , מאדים ברשת אידוי או מבשלים בדיר וטוחנים למרקם חלק או מעוך.
מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים (ביצה, דלעת, תמצית וניל,גבינה).
מוסיפים קמח ואבקת אפיה, לערבוב אחיד אבל נמנעים מערבוב יתר.
מחממים מחבת עם מעט שמן.
יוצקים כמות של כף או כפית גדושה (תלוי בגודל שתרצו להכין) למחבת. מחכים לבועיות ולהתנתקות קלה של התערבות.
הופכים לצד השני ומחכים להכנה מלאה.
השלוליות הראשונות עלולות להיות "נסיון" .כאלו שלא יצאו מושלמות בצורתן אבל יאפשרו לכם לזהות את הטמפרטורה הנכונה של המחבת.

לעוד גיוונים ושינוי טעמים (המתקה או תיבול) תוכלו לקרוא כאן >

הטיפ של עדי רסולי

שלוליות הן  לא סתם המתכון הכי נצפה באתר וברשת. יש להן את הקסם שלהן 🙂 ודאו כי אתם משנים ומגוונים כדי להעזר בהעדפה של הילדים לטובת גיוון תזונתי. מוזמנים לקרוא על כך כאן עוד >

לעוד מתכוני שלוליות

  • שלוליות גבינה אפויות
  • שלוליות בננה
  • שלוליות קינואה אוכמניות
שתפו את המתכון ב:



לביבות גבינה שלוליות (לביבות) גביניות שלוליות דלעת לביבות דלעת חנוכה
« הקודם
הבא »
חיפוש
סינון מתכונים



שימוש באתר

כל המידע, העזרים והתכנים המופיעים באתר המתכוניה נועדו למטרת אינפורמציה בלבד ואינם מהווים המלצה תזונתית חוות דעת או תחליף להתייעצות עם מומחה.

שימוש באתר אינו מחליף את אחריות המשתמש והגולש לקבלת ייעוץ על ידי גורם מוסמך.

השימוש באתר הינו בכפוף לתנאי השימוש באתר.

צרו קשר

עדי אפרתי רסולי
דיאטנית קלינית
תינוקות וילדים
טלפון. 058.5655232
דוא״ל. info@matkonia.co.il

מתנה חינם!

בואו תראו עוד דברים שלי!
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
© 2017 כל הזכויות שמורות לעדי רסולי | תזונאית תינוקות
Website by Tabuzzco
✆ התקשרו לתאום פגישה עדי רסולי
גלילה לראש העמוד

לעוד מתכוני שלוליות

  • שלוליות גבינה אפויות
  • שלוליות בננה
  • שלוליות קינואה אוכמניות
שתפו את המתכון ב:



דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
0