קרדיט: גל איל

הטיפ של עדי רסולי

שלוליות הן  לא סתם המתכון הכי נצפה באתר וברשת. יש להן את הקסם שלהן 🙂 ודאו כי אתם משנים ומגוונים כדי להעזר בהעדפה של הילדים לטובת גיוון תזונתי. מוזמנים לקרוא על כך כאן עוד >

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

  • 2 כפות גבינה לבנה או שמנת חמוצה
  • כף גדושה של מחית דלעת (קוביות דלעת שאידיתם וטחנתם)
  • 1 ביצה
  • .1.5 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קמח כוסמין
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • שמן קוקוס /זית  לשימון המחבת

אופן ההכנה

חותכים בטטה לקוביות , מאדים ברשת אידוי או מבשלים בדיר וטוחנים למרקם חלק או מעוך.
מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים (ביצה, דלעת, תמצית וניל,גבינה).
מוסיפים קמח ואבקת אפיה, לערבוב אחיד אבל נמנעים מערבוב יתר.
מחממים מחבת עם מעט שמן.
יוצקים כמות של כף או כפית גדושה (תלוי בגודל שתרצו להכין) למחבת. מחכים לבועיות ולהתנתקות קלה של התערבות.
הופכים לצד השני ומחכים להכנה מלאה.
השלוליות הראשונות עלולות להיות "ניסיון" .כאלו שלא יצאו מושלמות בצורתן אבל יאפשרו לכם לזהות את הטמפרטורה הנכונה של המחבת.

לעוד גיוונים ושינוי טעמים (המתקה או תיבול) תוכלו לקרוא כאן >

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.