קרדיט: יעל לביא

הטיפ של עדי רסולי

גם במתוקים, העדיפו מוצר ביתי ולא מעובד. תוכלו לשלוט על כמות וסוג ההמתקה וגם על איכות שאר הרכיבים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

בקערת היבשים:
1.5 כוס שיבולת שועל
1 כוס קמח (לבן / כוסמין)
1 כף אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר חום
בקערת הרטובים:
1 כוס תפוזים סחוט
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית גרידת לימון
2 כפות שמן קנולה
1 כוס אוכמניות טריות / קפואות (אין צורך להפשיר)
לציפוי:
2 כפות סוכר חום
רבע כוס שיבול שועל

אופן ההכנה

מחממים תנור ל200 מעלות
מערבבים בקערה את היבשים. מערבבים בקערה נפרדה את הרטובים. מאחדים בין הקערות.
מוסיפים את האוכמניות ומערבבים.
יוצקים לתבנית מאפינס משומנת.
מפזרים מעל את תערובת הציפוי (סוכר חום ושיבולת שועל).
מכניסים לתנור למשך 18-20 דקות (עד להזהבה).
מניחים על השיש עד שיתקררו ובתיאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.