קרדיט: גל איל

הטיפ של עדי רסולי

מאפינס כאלו יכולים להיות ארוחת בוקר או אחר הצהריים מושלמת. תמיד אגיש לידם פרי או ירק טרי. אם תרצו להיות יצירתיים, פרסו באמצע ומלאו בממרח כמו חמאת בוטנים או ממרח שקדים. גם מאפינס, כמו כל ארוחה כדאי לאכול בישיבה. כי את ההרגלים של הילדים יוצרים ממש עכשיו.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

2 תפוחים קטנים מקולפים:
חתוכים לקוביות קטנות או מגורדים על פומפיה
או מאודים וחתוכים לקוביות (צלוי במיומנות הלעיסה של התינוק)
70 גרם חמאה מומסת
3 כפות שמן
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח
2 גביעי יוגורט (אני השתמשתי בעיזים, סה”כ כ 300 מ”ל)
כפית תמצית וניל

אופציה: 2 כפות סוכר חום/ שקית סוכר וניל (אפשר גם ללא סוכר בכלל. אם שמים סוכר וניל ותרו על תמצית הוניל)
כפית שטוחה קינמון.

אופן ההכנה

מחממים תנור ל170 מעלות. טורבו
מערבבים את החומרים היבשים (קמח, קנמון/סוכר/קוביות תפוח)
מערבבים את החומרים הרטובים יחד שמן,חמאה,ביצים, יוגורט וניל
מאחדים בין התערובות בבחישה מינימלית, עד לבליעת הקמח בתערובת.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית שקעים. מניחים אותה על תבנית התנור או הרשת
אופים כ 20 דקות עד שקיסם יוצא יבש

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.
התחלת צ'אט
צריכים עזרה?
היי, ברוכים הבאים להמתכוניה | עדי רסולי ,
איך נוכל לעזור?
התחילו צ'אט כאן למטה
דילוג לתוכן 0