הטיפ של עדי רסולי

הקפידו להוסיף את הקמח בסוף התהליך על מנת לשמור על מרקם המנה. ניתן וחשוב לגוון טעמים 🙂 תוכלו להמיר את התפוח באגס.
ניתן לוותר על הסילאן במתכון ולמרוח שכבה דקה של גבינה לבנה על השלוליות המוכנות.
בננה נוסף לתפוח, תתן את הטוויסט!

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 15 דקות הכנה

אלרגניים

גלוטן|ביצה|שומושם

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ 15 דקות הכנה

אלרגניים

גלוטן|ביצה|שומושם

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 10 יחידות

  • 1 ביצה
  • 1 תפוח עץ
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות שיבולת שועל
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית סילאן
  • 1 כף טחינה גולמית

אופן ההכנה

טורפים את הביצה יחד עם הסילאן, מגרדים תפוח עץ ומערבבים.
מוסיפים : קינמון, טחינה, שיבולת שועל וקמח.
מערבבים רק עד להבלעות הקמח.
משמנים מחבת ומחממים, יוצקים שלוליות עם כף למחבת ומשחימים כמה דקות מכל צד.
בתיאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.