הטיפ של עדי רסולי
הקפידו להוסיף את הקמח בסוף התהליך על מנת לשמור על מרקם המנה. ניתן וחשוב לגוון טעמים 🙂 תוכלו להמיר את התפוח באגס.
ניתן לוותר על הסילאן במתכון ולמרוח שכבה דקה של גבינה לבנה על השלוליות המוכנות.
בננה נוסף לתפוח, תתן את הטוויסט!
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 דקות הכנה
אלרגניים
גלוטן|ביצה|שומושם
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 10 יחידות
- 1 ביצה
- 1 תפוח עץ
- 2 כפות קמח
- 2 כפות שיבולת שועל
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית סילאן
- 1 כף טחינה גולמית
אופן ההכנה
טורפים את הביצה יחד עם הסילאן, מגרדים תפוח עץ ומערבבים.
מוסיפים : קינמון, טחינה, שיבולת שועל וקמח.
מערבבים רק עד להבלעות הקמח.
משמנים מחבת ומחממים, יוצקים שלוליות עם כף למחבת ומשחימים כמה דקות מכל צד.
בתיאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו