קרדיט: המתכון של אלה
- צמחוני | רך | פחמימה | לעיסה בינונית | ללא דגים | שומן | מאפים | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | מרקם יציב | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע | הרכב המנה
הטיפ של עדי רסולי
אם תרצו, תוכלו להמיר את חמאת הבוטנים בטחינה ולקבל מאפינס טחינה!
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ30 דקות
אלרגניים
ביצים | חלב | גלוטן | בוטנים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך| יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות
כוס קמח תופח
2 בננות מעוכות
חצי כוס חמאת בוטנים טבעית
שליש כוס סילאן
גביע יוגורט יווני 8%
2 ביצים
אופן ההכנה
שמים בקערה את הקמח. בקערה אחרת מערבבים עם מקציף ידני את היוגורט, ביצים, בננות, סילאן וחמאת בוטנים. מוסיפים את התערובת לקערה עם הקמח ומערבבים.
שופכים לתבנית מאפינס משומנת ואופים בתנור ב180 מעלות כ-20 דקות. לבדוק עם קיסם שהאמצע יבש
אולי יעניין אותך
החנות שלנו