קרדיט: צליל
- ללא בוטנים | חלבון | לעיסה מתקדמת | פחמימה | לעיסה בינונית | פנקייק, לביבות וקציצות | שומן | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | מרקם מעורב | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ארוחות קלות | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
גם אם בבתים שלכם לא אוכלים דגים בדרך כלל, דאגו לחשוף את התינוק לדגים כבר בגילאים צעירים, תוך הקפדה על חשיפה הדרגתית ובטוחה (דג טחון)
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
דג |ביצה
מיומנות
לעיסה בינונית מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ20 יחידות, תבנית גדולה
- 2 קוספאות טונה
- 1 קישוא מגורד
- 1 גזר מגורד
- חצי בצל מגורד (אפשר לאדות או לטגן או לוותר)
- רבע דלעת או בטטה או גם וגם, מגורדת
- 2 ביצים
- כפית פפריקה
- כפית כרכום
- כף קטשופ (אפשר לוותר או להמיר ברסק עגבניות)
- כפית שמן זית
- 5 כפות קוואקר/או פירורי לחם
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 170 מעלות
סוחטים היטב את כל הירקות המגורדים. מוסיפים אליהם את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
יוצרים קציצות ומניחים על נייר אפיה ואופים כ15 דקות בתנור שחומם מראש.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו