קרדיט: אורית הלר
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | פחמימה | טבעוני | ללא ביצים | שומן | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | קשה | ללא גלוטן | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
*אורית הלר דיאטנית קלינית, מנחת סדנאות בישול בריא ומלווה משפחות במעבר לבית בריא.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 15 ד'
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
אגוזים | בוטנים שומשום
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
קשה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1/2 חבילת תמרים מסוג מג'הול מגולענים (קילו)
2-1 כפות טחינה גולמית מלאה
2-1 כפות חמאת בוטנים (טבעית ללא סוכר) – שחקו עם הכמויות בהתאם להעדפה
2-3 כפות אגוזי מלך/פקאן/קשיו – טחונים כאבקה
1/2 חבילת פיצפוצי אורז מלא ללא סוכר
קוקוס טחון לקישוט
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מכניסים את כל המרכיבים למיקסר חזק ולשים את התערובת (הם טיפה נשברים תוך כדי לישה וזה בסדר).
מגלגלים לכדורים קטנים וטובלים בקוקוס טחון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו