קרדיט: מירית
הטיפ של עדי רסולי
מנה מהירה שהיא ארוחה שלמה. הגישו לצד סלט קצוץ.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: ארוחה משפחתית ל 4-5 אנשים
- 500 גרם רצועות פילה עוף
- שמן זית
- 5 קוביות שום כתוש של דורות או שום כתוש טרי
- 2 כפות פפריקה מרוקאית מעושנת
- כמון לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- מעט מלח
- פחית רסק עגבניות
- חבילת פסטה פנה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים חבילת פסטה לפי הוראות היצרן
חותכים את קוביות פילה העוף
מטגנים במחבת גדולה את השום בשמן זית ומוסיפים את הפפריקה.
מוסיפים את הפילה ומטגנים על אש נמוכה.
מתבלים בכמון, פלפל ומלח לפי הטעם.
לאחר השחמת קוביות פילה העוף מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על אש נמוכה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת לתוך המחבת מערבבים ומבשלים כמה דקות יחד
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו