קרדיט: שירן חדד
- חלבון | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | פחמימה | שומן | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | קשה | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C. על הקטשופ תוכלו לוותר והלמיר בכף של רסק עגבניות. מתכון שמתאים לילדים קצת יותר "גדולים" ויכול להיות גיוון נחמד לארוחות מידי פעם.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 35 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן | ביצה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
קשה
רכיבים
- 2 ביצים
- 500 גרם חזה עוף טחון
- 1 בצל מגורד בפומפייה מסונן מנוזלים
- כף קטשופ
- כף צ'ילי מתוק
- חצי כוס פירורי לחם
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לאחד את כל החומרים לתערובת אחידה וליצור כדורים.
לטבול בביצה טרופה ואחר כך בפירורי לחם ושומשום.
לטגן בשמן עמוק (לא על אש גבוהה) עד להזהבה מכל הצדדים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו