קרדיט: נטלי בלאו
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ45 דקות
אלרגניים
ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 6 מנות
- 500 גרם עוף טחון
- 2 ביצים
- 1 כוס גרגירי תירס משימורים (עדי ממליצה לטחון אותם מעט)
- 4 כפות פירורי לחם
- מלח ומעט פלפל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
לערבב את כל המרכיבים ביחד (ניתן להוסיף פירורי לחם במידת הצורך)
יוצרים שניצלונים קטנים וטובלים בפירורי לחם.
מטגנים את השניצלונים משני הצדדים או מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור עד שמשחים.
ניתן להקפיא חלק מכמות השניצלונים לימים עמוסים יותר.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו