קרדיט: נוי סדן

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

בטטה אחת מבושלת במים עד ריכוך ומעיכה במזלג
2 שימורי טונה (שמן/מים)
חצי בצל קצוץ
2 ביצים
חופן ממש קטן של פטרוזילה
כוס פירורי לחם (תתחילו עם כוס ויש מצב שתצטרכו יותר)
מלח
פלפל

אופן ההכנה

שמים הכל בקערה ומערבבים, רצוי למעוך עם הידיים, אם דביק להוסיף עוד פירורים לחם עד שזה יבש וניתן לאיסוף
יוצרים קציצה בגודל שרוצים
מטגנים בשמן זית (ממש שמן בקטנה ועדיף מחבת טפלון).
שדרוגים:
*אפשר להוסיף קישוא מבושל
*אפשר במקום פירורי לחם קינואה/בורגול/שיבולת שועל
*בצל עדיף לגרד בפומפיה (הגברת שלי הוציאה אותו עם הידיים?)
*אפשר לטגן בשמן עמוק בטוח טעים יותר, פחות בריא
*אם יש זמן זה יהיה אחלה בתנור
* למי שמכין/נה עם טונה במים להוסיף כף שמן זית לתערובת שלא יתייבש
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.