קרדיט: הילה בלחסן

הטיפ של עדי רסולי

מרק שהוא ארוחה מלאה בזכות תוספת הבורגול והעדשים הכתומות. המרקם המעורב חשוב שיוגש גם לתינוקות צעירים( סביב 7 + חודשים) כדי לעודד התנסות מגוונת של לעיסה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | רך

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | רך

רכיבים

  • 4 עגבניות רכות
  • 1 קופסאת רסק עגבניות
  • 1 קופסאת עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כוס בורגול יבש
  • 1/2 כוס עדשים אדומות
  • 1 בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • תבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה

לקצוץ את הבצל, לטגן בסיר עם כף שמן זית.

לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות. להוסיף לסיר עם שום, קופסאת הרסק והעגבניות המרוסקות.

לערבב טוב, לתבל במידת הצורך ולכסות במים רותחים.

להוסיף את הבורגול והעדשים.

לחכות שירתח, להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה.

בתיאבון!

 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.