קרדיט: תמונה ומתכון : מור אטיאס

הטיפ של עדי רסולי

מנה מצוינת המכילה כמעט הכל בביס 🙂
הגישו לצד סלט קצוץ ויש לכם מנה מלאה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה | גבינה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך ונימוך

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה | גבינה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך ונימוך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 1

1 ביצה
2 כפיות שיבולת שועל
כף נוזל (חלב צמחי/פרה )
אפשרויות גיוון- קישוא מגורד, עשבי תיבול, גזר מגורד.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים את שיבולת השועל במים רותחים לדקה ומסננים.

מערבבים את המשקה, הביצה ושיבולת השועל.
מחממים מחבת ומשמנים קלות. יוצקים את הבלילה ומערבבים תוך כדי הכנה.
לאחר ההכנה מוסיפים גבינה לבנה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.