קרדיט: מרי ורון

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

2 פרוסות חזה עוף חתוך לרצועות
בצל
שומר
כפית גדושה רסק עגבניות
כוס אפונה/שעועית ירוקה/קוביות קישוא
מעט פטרוזיליה/כוסברה
תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, פפריקה

אופן ההכנה

מטגנים במחבת בצל עד שמזהיב,
מוסיפים שומר חתוך ומטגנים. מוסיפים את החזה עוף קצת מלח ופלפל שחור ומטגנים עד שהחזה עוף משנה צבע ללבן.
מוסיפים כפית גדושה רסק עגבניות ותבלינים.
שופכים על הכל כוס מים רותחים
מוסיפים כוס אפונה, שעועית ירוקה, קישוא חתוך לקוביות,
קוצצים מעל מעט פטרוזיליה כוסברה, מערבבים הכל
מבשלים 40 דקות ובתיאבון.
הולך מעולה עם אורז לבן
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.