
מתכון ותמונה: מרי ורון
רכיבים:
2 פרוסות חזה עוף חתוך לרצועות
בצל
שומר
כפית גדושה רסק עגבניות
כוס אפונה/שעועית ירוקה/קוביות קישוא
מעט פטרוזיליה/כוסברה
תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, פפריקה
אופן ההכנה:
לטגן במחבת בצל עד שמזהיב,
להוסיף שומר חתוך ולטגן להוסיף את החזה עוף קצת מלח ופלפל שחור ולטגן עד שהחזה עוף משנה צבע ללבן.
להוסיף כפית גדושה רסק עגבניות ותבלינים.
לשפוך על הכל כוס מים רותחים
להוסיף כוס אפונה, שעועית ירוקה, קישוא חתוך לקוביות,
לקצוץ מעל מעט פטרוזיליה כוסברה, לערבב הכל
לבשל 40 דקות ובתיאבון.
הולך מעולה עם אורז לבן