לביבות בטטה ועדשים – המתכון של נור אבו ראשד
מרכיבים:
- 1 תפוח אדמה
- 1 בטטה
- חצי כוס עדשים ירוקות
- 4 כפות קמח ( ולפי הצורך בעיקר)
- 2 ביצים
- מלח ופלפל
- אבקת שום, אורגנו (בחירה לפי טעם)
הוראות הכנה:
בסיר לבשל יחד את התפוח אדמה ובטטה (לאחר קילוף) וחצי כוס עדשים (לאחר שטיפה) עד לריכוך וספיגת נוזלים (אם ישאר הרבה נוזל לסנן).
למעוך את הכל יחד כמו פירה.
להוסיף ביצה וקמח
לתבל איך שאוהבים
ניתן להכין במחבת נון סטוק/ טיגון / אפיה בתנור
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
*אפייה- חממו תנור ל 180 מעלות. הניחו את הלביבות על נייר אפייה משומן קלות ואפו כ 10 דקות מכל צד.
לפוסט המלא לחצו כאן