קרדיט: נור אבו ראשד

הטיפ של עדי רסולי

כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
*אפייה- חממו תנור ל 180 מעלות. הניחו את הלביבות על נייר אפייה משומן קלות ואפו כ 10 דקות מכל צד.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ50 דקות כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ50 דקות כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ30 יחידות

  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בטטה
  • חצי כוס עדשים ירוקות
  • 4 כפות קמח ( ולפי הצורך בעיקר)
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל
  • אבקת שום, אורגנו (בחירה לפי טעם)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים תפו"א בטטה ועדשים עד לריכוך

בסיר לבשל יחד את התפוח אדמה ובטטה (לאחר קילוף) וחצי כוס עדשים (לאחר שטיפה) עד לריכוך וספיגת נוזלים (אם ישאר הרבה נוזל לסנן).
למעוך את הכל יחד כמו פירה.
להוסיף ביצה וקמח
לתבל איך שאוהבים

ניתן להכין במחבת נון סטוק/ טיגון / אפיה בתנור

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.