קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

הנבטת העדשים לפני בישולם תעשיר את המנה בויטמינים ומנרלים!
במידה ועושים שימוש בעדשים שהושרו והונבטו יש להשתמש בחצי כוס לאחר השרייה והנבטה.
המרק של המנה מצריך התמודדות עם לעיסה, אם אתהם מרגישים שזה קשה עבור התינוק, הוסיפו "מנה רטובה" כמו מרק או עגבניה מגורדת למג'דרה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 35 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פרורי רך

זמן בישול

כ 35 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פרורי רך

רכיבים

3/4 כוס אורז
1/4 כוס עדשים
1 כף שמן
1/2 כפית כמון
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: שוטפים היטב את האורז והעדשים.

בסיר קטן מחממים את השמן ומוסיפים את האורז העדשים והכמון.
מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ 20-30 דקות לאחר הרתיחה עד שהאורז והעדשים מוכנים

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.