קרדיט: נוי כליף

הטיפ של עדי רסולי

מרק ראשון לתינוק, ובהמשך אפשר להעשיר בחלבון על ידי הוספת עדשים, עוף או הודו

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 5 מנות

בצל אחד חתוך לקוביות
גזר אחד גדול או שניים קטנים לעיגולים
5-7 קישואים חתוכים לעיגולים

אופן ההכנה

מטגנים מעט את הבצל
מוסיפים את הגזר והקישואים
מכסים במים עד גובה הירקות בסיר ולא יותר
מביאים לרתיחה
תיבול לפי טעם – מלח, פלפל, כורכום
כשהכול רך טוחנים עם בלנדר מוט
אני אוהבת להוציא חלק מהקישואים ולהחזיר אותם פנימה אחרי הטחינה בשביל מרקם נוסף
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.