- צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מרקם טחון | ללא גלוטן
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: צלוחית אחת
1 כוס חלב/משקה צמחי
3 כפות קמח תירס אינסטנט
1 כפית שמן זית
קורט מלח
קורט מלח
תוספות (אופציונלי)
1 כף יוגורט סמיך
עגבניה מרוסקת
חופן עלי תרד חלוטים
אופן ההכנה
בסיר קטן מחממים את החלב
מיד עם הרתיחה מוסיפים את קמח התירס, ובוחשים ללא הפסקה עד למיכות הרצויה.
מכבים את האש ומעבירים לקערה
שימו לב! הדייסה תסמיך עוד טיפה גם לאחר הבישולמגישים עם תוספת של כפית שמן זית
ואחת מהתוספות שתרצו: יוגורט – יעשיר את המנה בחלבון, רסק עגבניות הוא מקור טוב לויטמין סי (שימו לב שבמגע עם החום ישאר הטעם והמנרלים אך ויטמין הסי יהרס, תוכלו להגיש לצד המנה)
איך חולטים תרד במיקרו?
קוצצים ומניחים בקערת זכוכית קנה, מכניסים ל 30 שניות ובודקים האם התרכך. מוסיפים עוד 30 שניות בהתאם לצורך.
מכבים את האש ומעבירים לקערה
שימו לב! הדייסה תסמיך עוד טיפה גם לאחר הבישולמגישים עם תוספת של כפית שמן זית
ואחת מהתוספות שתרצו: יוגורט – יעשיר את המנה בחלבון, רסק עגבניות הוא מקור טוב לויטמין סי (שימו לב שבמגע עם החום ישאר הטעם והמנרלים אך ויטמין הסי יהרס, תוכלו להגיש לצד המנה)
איך חולטים תרד במיקרו?
קוצצים ומניחים בקערת זכוכית קנה, מכניסים ל 30 שניות ובודקים האם התרכך. מוסיפים עוד 30 שניות בהתאם לצורך.
אני אוהבת להגיש את המנה כך שהתינוק רואה מה הונח בה ומערבב בעצמו 🙂
אולי יעניין אותך
החנות שלנו