הטיפ של עדי רסולי

עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: צלוחית אחת

1 כוס חלב/משקה צמחי
3 כפות קמח תירס אינסטנט
1 כפית שמן זית
קורט מלח
תוספות (אופציונלי)
1 כף יוגורט סמיך
עגבניה מרוסקת
חופן עלי תרד חלוטים

אופן ההכנה

בסיר קטן מחממים את החלב
מיד עם הרתיחה מוסיפים את קמח התירס, ובוחשים ללא הפסקה עד למיכות הרצויה.
מכבים את האש ומעבירים לקערה
שימו לב! הדייסה תסמיך עוד טיפה גם לאחר הבישולמגישים עם תוספת של כפית שמן זית
ואחת מהתוספות שתרצו: יוגורט – יעשיר את המנה בחלבון, רסק עגבניות הוא מקור טוב לויטמין סי (שימו לב שבמגע עם החום ישאר הטעם והמנרלים אך ויטמין הסי יהרס, תוכלו להגיש לצד המנה)
איך חולטים תרד במיקרו?
קוצצים ומניחים בקערת זכוכית קנה, מכניסים ל 30 שניות ובודקים האם התרכך. מוסיפים עוד 30 שניות בהתאם לצורך.
אני אוהבת להגיש את המנה כך שהתינוק רואה מה הונח בה ומערבב בעצמו 🙂 
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.