קרדיט: שרון

הטיפ של עדי רסולי

שימוש במיקרוגל תקין, הוא פתרון מצוין לקיצור הזמן. מיקרוגל פועל מעביר חום מעצם תנודות המים שבתוך החומר המחומם. אין צורך להימנע מהשימוש בו.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ10 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

פירורי

זמן בישול

כ10 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

פירורי

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ6-8 מנות

  • 4 כוסות סולת
  • כף מלח
  • חצי כוס שמן
  • 4 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

מערבבים היטב יחד את הסולת, המלח והשמן עד שכל הסולת רטובה כמו חול.
מוסיפים מים רותחים ומכניסים למיקרוגל ל4 דקות. מוציאים ומפוררים עם מזלג היטב ומכניסים לעוד 4 דקות. מוצאים ומפוררים טוב שוב עם מזלג.
אפשר להעביר במסננת קוסקוס, אני לא מעבירה פשוט מפוררת עם מזלג ושמתקרר ממשיכה לפורר יוצא אחד אחד.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.