קרדיט: ענת

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו לוותר על הסוכר, או להחליפו בסילאן טבעי.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 50 ד' הכנה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כ 50 ד' הכנה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

  • 1 בטטה בינונית
  • 2 תפוחי עץ מגורדים
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס קוואקר
  • 1 כוס קמח תופח
  • חצי כפית קינמון

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

בסיר מבשלים את הבטטה, מסננים ומועכים לפירה. מצננים מעט.
מגרדים את תפוחי העץ על פומפיה.
מערבבים יחד את הבטטה המעוכה, התפוחים, ביצים, שמן וסוכר חום.
מוסיפים קוואקר, קמח תופח וקינמון ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש כ40 דקות.

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.