קרדיט: אולה אפריאט
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו לאפות בתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות. הניחו את הקציצות על נייר אפיה משומן קלות ואפו כ 15 דקות מהצד הראשון ולהפוך לעוד דקות בודדות לצד השני.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 250 גרם עוף טחון
- 1 בצל קטן
- 1 גזר
- 1 ביצה
- 3 שיני שום כתושות
- פטרוזיליה קצוצה דק
- 3 כפות של פירורי לחם
- תבלינים – מלח, פלפל, כמון, ופפריקה.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מגרדים את כל הירקות ומוסיפים לעוף הטחון.
מוסיפים: תבלינים, פרורי לחם, ביצה ועשבי תיבול, מערבבים ומטגנים בשמן.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו