קרדיט: אולה אפריאט

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו לאפות בתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות. הניחו את הקציצות על נייר אפיה משומן קלות ואפו כ 15 דקות מהצד הראשון ולהפוך לעוד דקות בודדות לצד השני.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 30 ד' הכנה

אלרגניים
ביצה | גלוטן

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

רכיבים

- 250 גרם עוף טחון
- 1 בצל קטן
- 1 גזר
- 1 ביצה
- 3 שיני שום כתושות
- פטרוזיליה קצוצה דק
- 3 כפות של פירורי לחם
- תבלינים – מלח, פלפל, כמון, ופפריקה.

אופן ההכנה

מגרדים את כל הירקות ומוסיפים לעוף הטחון.
מוסיפים: תבלינים, פרורי לחם, ביצה ועשבי תיבול, מערבבים ומטגנים בשמן.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו