קרדיט: אופק דאהן

הטיפ של עדי רסולי

המירו את הקקאו באבקת חרובים, טעים ועשיר בסידן

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 3-4 יחידות

2-3 כפות גבינה לבנה או שמנת חמוצה
1.5 כפות קמח
1 ביצה
מעט מלח
1 כפית גדושה קקאו
שמן/שמן קוקוס לטיגון קל

אופן ההכנה

לערבב את כל המצרכים יחד לתערובת אחידה.
לשמן מחבת מעט.
לייצר שלולית עם הכף.
להשחים מכל צד.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.