קרדיט: דקלה אלהרר

הטיפ של עדי רסולי

כדי לאפשר אחיזה נוחה של קציצה, נסו להכין את זה בצורת "אצבע" במקום כדורים, אצבעות ארוכות כמו "קבבונים". את הקציצות תוכלו להקפיא אחרי ההכנה. כדי להפשיר בקלות הקפידו להקפיא כמות קטנה בגודל של מנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 45 ד'

אלרגניים

גלוטן |ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 45 ד'

אלרגניים

גלוטן |ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

לקציצות

500 גרם בשר טחון

שן שום קצוצה

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

1/2 עגבניה מרוסקת

1/2 כוס פירורי לחם

1 ביצה

תבלינים: 1/2 כפית מלח, 1/3 כפית פלפל שחור, 2 כפות תבלין לסטייק

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מערבבים את מרכיבי הקציצות

עם ידיים רטובות יוצרים כדורים (בגודל פינג פונג)

מטגנים את הכדורים במעט שמן במחבת עד שמשנים צבע ומניחים בצד.

בסיר מחממים מעט שמן זית, מטגנים שום ועגבניות במשך 3 דקות.

מוסיפים עגבניות מרוסקות וכוס מים.

מוסיפים תיבול ומערבבים.

מוסיפים בזהירות את הכדורי בשר. סוגרים עם מכסה על אש קטנה למשך 30 דק. אם יש צורך מוסיפים מים במהלך הבישול.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.