קרדיט: ענבר

הטיפ של עדי רסולי

להשלמת הארוחה הגישו לצד יוגורט וירק טרי.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד' אפיה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

מעורב| יציב

זמן בישול

כ 20 ד' אפיה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית מתקדמת

מרקם

מעורב| יציב

רכיבים

  • 4 סלק מבושל
  • 2 כפיות טחינה גולמית
  • 4 כפיות של קוואקר
  • פטרוזיליה
  • כוסברה (לא חובה)
  • פלפל, מלח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מגרדים את הסלק המבושל על פומפיה, וסוחטים היטב את הנוזלים.(אפשר להשתמש בסלק קנוי בואקום)
מוסיפים טחינה גולמית, קוואקר, פטרוזיליה, כוסברה, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
יוצרים לביבות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים בתנור לכעשר דקות מכל צד.

 

בתיאבון.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.