קציצות הודו ברוטב אפונה - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: המתכון של איילת

הטיפ של עדי רסולי

כדי להפוך את המנה למתובלת בהתאם להעדפות המשפחה, חלקו את תערובת הקציצות ל-2 , תבלו חלק במלח פלפל שחור וכמון , ואת החלק לתינוק תוכלו להשאיר ללא תבלינים. צרו צורות שונות של קציצות כך תוכלו להבדיל ביניהן.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | קשה

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | קשה

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-10 יחידות

לקציצות:
רבע קילו הודו טחון
4 כפות שיבולת שועל
3 כפות עדשים כתומות
קישוא/גזר קטן מגורר
שן שום כתושה
1 ביצה

לרוטב:
2 כוסות אפונה ירוקה קפואה/ טרייה
3 מקלות סלרי קצוצים
2 שיני שום קצוצות
כוס וחצי מים

אופן ההכנה

קציצות:
מערבבים היטב יחד את כל המרכיבים ויוצרים כדורים.

רוטב:
שמים בסיר את כל רכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקציצות בעדינות ומבשלים על אש בינונית- נמוכה כ25 דקות.
מוציאים את הקציצות, טוחנים עם בלנדר מוט את האפונה ואם צריך מוסיפים מים רותחים למרקם רצוי . לאחר מכן מוסיפים את הקציצות לרוטב.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.

הטבת אביב! קוד קופון : aviv10 
למעט יעוץ אישי וסדנת טעימות