קרדיט: המתכון של יעל

הטיפ של עדי רסולי

אפייה היא צורת הכנת מזון בריאה יותר – ניתן להבריש בשמן לפני האפייה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות מרקם הלביבות האפויות או המטוגנות יצריך עבודת לעיסה טובה, אם התינוק עוד לא מיומן בלעיסה הגישו לצד הלביבות מנה רכה שתאפשר לו גם אכילה קלה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד'

אלרגניים

ביצה | גבינה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 30 ד'

אלרגניים

ביצה | גבינה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-7 יחידות

100-150 גרם אטריות מבושלות למרק
3 כפות גבינה לבנה/קוטג׳
1 ביצה
25 גרם גבינת קשקבל- לא חובה
גבינה בולגרית לפי הטעם
תבלינים לבחירה: פלפל לבן, פטרוזיליה קצוצה וקצת שום
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: בשלו מראש אטריות

מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת עיסה אחידה.
מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זית ועם 2 כפיות יוצרים גבשושיות על גבי המחבת ומשטחים מעט.
משחימים ומשני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.

ניתן להגיש עם שמנת חמוצה/ גבינה לבנה ועגבניות מרוסקות עם קצת שמן זית או טחינה.

שיהיה בתיאבון לכל הקטנטנים והגדולים

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.