קרדיט: גלי רבזין זומר
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | טבעוני | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
הגישו לצד יוגורט או טחינה. תוכלו לשמור את זה במקרר 2-3 ימים
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ25 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
אגוזים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ8 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 תפוח עץ מקולף ומגורד
1 גזר בינוני מקולף ומגורד
(על פומפיה דקה)
1 כף קמח כוסמין (או כל קמח אחר)
1 כף גדושה ממרח שקדיה (אפשר גם טחינה)
*מי שרוצה וחשפה כבר – אפשר להוסיף קורט קינמון ו/או מעט חמאת בוטנים טבעית.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 160 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים הכל יחד ומניחים באמצעות כפית בעיגולים על תבנית.
אופים בתנור כ8 דקות מכל צד (כדי שהחלק החיצוני לא יישרף והפנימי ייאפה).
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו