לביבות תפוח עץ וגזר – המתכון של גלי רבזין זומר

מספר מנות/יחידות:
כ-8 יחידות
מרכיבים:
1 תפוח עץ מקולף ומגורד
1 גזר בינוני מקולף ומגורד
(על פומפיה דקה)
1 כף קמח כוסמין (או כל קמח אחר)
1 כף גדושה ממרח שקדיה (אפשר גם טחינה)
*מי שרוצה וחשפה כבר – אפשר להוסיף קורט קינמון ו/או מעט חמאת בוטנים טבעית.
הוראות הכנה:
מערבבים הכל יחד ומניחים באמצעות כפית בעיגולים על תבנית.
אופים על 160 מעלות כ- 8 דקות מכל צד (כדי שהחלק החיצוני לא יישרף והפנימי ייאפה).
הטיפ של עדי רסולי
הגישו לצד יוגורט או טחינה. בואו לראות את התגובות בקבוצת המתכוניה