לביבות תפוח עץ וגזר - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: גלי רבזין זומר

הטיפ של עדי רסולי

הגישו לצד יוגורט או טחינה. תוכלו לשמור את זה במקרר 2-3 ימים

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ25 דקות

אלרגניים

אגוזים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ25 דקות

אלרגניים

אגוזים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ8 יחידות

1 תפוח עץ מקולף ומגורד
1 גזר בינוני מקולף ומגורד
(על פומפיה דקה)
1 כף קמח כוסמין (או כל קמח אחר)
1 כף גדושה ממרח שקדיה (אפשר גם טחינה)
*מי שרוצה וחשפה כבר – אפשר להוסיף קורט קינמון ו/או מעט חמאת בוטנים טבעית.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 160 מעלות

מערבבים הכל יחד ומניחים באמצעות כפית בעיגולים על תבנית.
אופים בתנור כ8 דקות מכל צד (כדי שהחלק החיצוני לא יישרף והפנימי ייאפה).

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.