קרדיט: הילה אלחנצי

הטיפ של עדי רסולי

פריזר מלא מאפינס, ישאיר אתכם תמיד ערוכים לכל ארוחה 🙂 תוכלו לגוון במנגולד ולהגיש לצד טחינה או יוגורט.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 10-12 יחידות

  • 1 קישוא מגורד
  • 6 מדליוני תרד
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח תופח
  • קורט מלח
  • לא חובה – מומלץ לשים במרכז גבינת ריקוטה

אופן ההכנה

מערבבים הכל ,פרט לריקוטה, בקערה.
שופכים לתבנית שקעים עד 3/4 גובה
אופים בתנור 180 מעלות עד להשחמה, כ 20-25 דקות

מקררים ומנתקים מהתבנית.
ניתן להגיש עם גבינת ריקוטה במרכז המאפינס

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.