קרדיט: מריה פיין
- צמחוני | ללא בוטנים | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא גלוטן | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
פתרון נהדר לפירה שנשאר, תוכלו לגוון בתוספת הירקות
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
פירה מ2-3 תפוחי אדמה
2 ביצים
2 כפות שמן זית
1 גזר מגורד
150 גרם (קצת פחות מחצי חבילה) עלי תרד
תבלינים לפי הטעם- פלפל שחור, מלח, כורכום, אורגנו, חוויאג'
אופן ההכנה
אם יש לכם פירה שנשאר מארוחה אחרת זה מעולה, אם לא- מבשלים ומועכים 2-3 תפוחי אדמה
מחממים תנור ל165 מעלות
במחבת מקפיצים מעט את הגזר והתרד
מערבבים את כל הרכיבים
מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת
אופים ב165 מעלות ל50 דקות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו