פאי פירה ותרד - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: מריה פיין

הטיפ של עדי רסולי

פתרון נהדר לפירה שנשאר, תוכלו לגוון בתוספת הירקות

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

פירה מ2-3 תפוחי אדמה

2 ביצים

2 כפות שמן זית

1 גזר מגורד

150 גרם (קצת פחות מחצי חבילה) עלי תרד

תבלינים לפי הטעם- פלפל שחור, מלח, כורכום, אורגנו, חוויאג'

אופן ההכנה

אם יש לכם פירה שנשאר מארוחה אחרת זה מעולה, אם לא- מבשלים ומועכים 2-3 תפוחי אדמה
מחממים תנור ל165 מעלות
במחבת מקפיצים מעט את הגזר והתרד
מערבבים את כל הרכיבים
מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת
אופים ב165 מעלות ל50 דקות

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.