קרדיט: ענבל היימן

הטיפ של עדי רסולי

פנקייקים מהסוג הזה הם ארוחה שלמה שהכנתם ברגע. אפשר להכין גם ערב קודם ולשמור במקרר או אפילו בהקפאה. שימו לב לגוון מידי פעם את המרקם ע"י שינוי מידת המעיכה של הבננה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה |גלוטן |שומשום |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב אחיד

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה |גלוטן |שומשום |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב אחיד

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 4 יחידות

  • 1 בננה מעוכה
  • 1 כף קוואקר
  • 1 כף גדושה של קמח כוסמין
  • 1 כפית גבינת שמנת
  • 1 כפית טחינה גולמית
  • 1 כפית סילאן טבעי
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל המרכיבים.

משמנים את המחבת ומחממים.

מניחים כף גדושה ומשטחים מעט, מחכים כדקה שתיים  (עד שנוצרות בועות בבצק) והופכים לצד השני.

בתיאבון!ארו

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.