קרדיט: המתכון של איילת

הטיפ של עדי רסולי

כדי לשמר מנה ללא מלח לתינוקות, אך מתאימה לחך של מבוגרי המשפחה, תוכלו להכין את המנה במלואה, להוציא מנה עבור התינוק ולהשלים את התיבול המשפחתי.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית/מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית/מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 13 יחידות

לקציצות:
חצי קילו הודו טחון
3 כפות שיבולת שועל
1 גזר גדול מגורד בפומפיה
1 ביצה (לא חובה)
1 שן שום כתושה דק
אופציה: ירק קצוץ

לרוטב:
4 עגבניות גדולות ללא הקליפה חתוכות לקוביות
1 שן שם
1 בצל בינוני קצוץ
2 מקלות סלרי
4 כפות עדשים כתומות

אופן ההכנה

קציצות:
מערבבים היטב את כל המרכיבים יחד ויוצרים כדורים. (ניתן להניח במקרר עד להכנת הרוטב.)

רוטב:
מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד להזהבה קלה.
מוסיפים שום וסלרי קצוץ, אחרי חצי דקה מוסיפים את העגבניות והעדשים.
מוסיפים כוס/כוס וחצי מים ומבשלים כעשרים דקות.. טוחנים בבלנדר למרקם הרצוי.
מוסיפים את הקציצות (שהרוטב יבעבע בעדינות על אש קטנה-בינונית) ומבשלים כ25 דקות , מידי פעם מערבבים…

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.