קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

חומוס עדשים! נראה כמו חומוס, טעים כמו טחינה,מכיל הרבה חלבון 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד' לבישול | + 5 ד' הכנה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

מציצה | לעיסה ראשונית

מרקם

טחון

זמן בישול

כ 20 ד' לבישול | + 5 ד' הכנה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

מציצה | לעיסה ראשונית

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: קערה גדולה

  • כוס עדשים כתומות מבושלות.(1/2 כוס לפני בישול )
  • חצי כוס טחינה גולמית.
  • קורט מלח.
  • כ 1/2-1 כוס מים
  • 1 שן שום (ניתן לוותר)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים 1/2 כוס עדשים בסיר עם הרבה מים עד לריכוך (כ 20 דקות) מסננים מהמים

 

  • טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון עד לקבלת עיסה במרקם אחיד ללא גושים.
  • שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.