קרדיט: עדי רסולי
- ללא בוטנים | 6 חודשים + | חלבון | צמחוני | 7 חודשים + | טבעוני | לעיסה ראשונית | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | מציצה וגריפה | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | מרקם טחון | רטבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
חומוס עדשים! נראה כמו חומוס, טעים כמו טחינה,מכיל הרבה חלבון 🙂
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 20 ד' לבישול | + 5 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
שומשום
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
מציצה | לעיסה ראשונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
טחון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: קערה גדולה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- כוס עדשים כתומות מבושלות.(1/2 כוס לפני בישול )
- חצי כוס טחינה גולמית.
- קורט מלח.
- כ 1/2-1 כוס מים
- 1 שן שום (ניתן לוותר)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים 1/2 כוס עדשים בסיר עם הרבה מים עד לריכוך (כ 20 דקות) מסננים מהמים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון עד לקבלת עיסה במרקם אחיד ללא גושים.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו