קרדיט: עדי רסולי
- ללא בוטנים | 6 חודשים + | חלבון | צמחוני | 7 חודשים + | טבעוני | לעיסה ראשונית | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | מציצה וגריפה | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | 11 חודשים + | מרקם טחון | ללא גלוטן | 12 חודשים + | רטבים

הטיפ של עדי רסולי

חומוס עדשים! נראה כמו חומוס, טעים כמו טחינה,מכיל הרבה חלבון 🙂
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 20 ד' לבישול | + 5 ד' הכנה

אלרגניים
שומשום

מיומנות
מציצה | לעיסה ראשונית

מרקם
טחון

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: קערה גדולה

- כוס עדשים כתומות מבושלות.(1/2 כוס לפני בישול )
- חצי כוס טחינה גולמית.
- קורט מלח.
- כ 1/2-1 כוס מים
- 1 שן שום (ניתן לוותר)

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים 1/2 כוס עדשים בסיר עם הרבה מים עד לריכוך (כ 20 דקות) מסננים מהמים

- טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון עד לקבלת עיסה במרקם אחיד ללא גושים.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו