קרדיט: עדי רסולי
- 6 חודשים + | חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | טבעוני | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | לעיסה ראשונית | מציצה וגריפה | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | מרקם טחון | רטבים
הטיפ של עדי רסולי
חומוס עדשים! נראה כמו חומוס, טעים כמו טחינה,מכיל הרבה חלבון 🙂
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 20 ד' לבישול | + 5 ד' הכנה
אלרגניים
שומשום
מיומנות
מציצה | לעיסה ראשונית
מרקם
טחון
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: קערה גדולה
- כוס עדשים כתומות מבושלות.(1/2 כוס לפני בישול )
- חצי כוס טחינה גולמית.
- קורט מלח.
- כ 1/2-1 כוס מים
- 1 שן שום (ניתן לוותר)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים 1/2 כוס עדשים בסיר עם הרבה מים עד לריכוך (כ 20 דקות) מסננים מהמים
- טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון עד לקבלת עיסה במרקם אחיד ללא גושים.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו