קרדיט: מיטל
- ללא בוטנים | צמחוני | 7 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

השתמשו במתכון כבסיס לפשטידה – תוכלו להחליף את הברוקולי בירק אחר לפי בחירתכם, כמו כרובית או קישואים.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כשעה כולל הכנה מקדימה

אלרגניים
ביצים | שומשום | גלוטן

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב | יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית קטנה

- 1/2 בצל
- תפרחת ברוקולי (או חצי שקית ברוקולי קפוא)
- 2 ביצים
- 2 כפות טחינה גולמית
- 2 כפות קוואקר
- 2 כפות קמח
- מלח, פלפל
- מעט כורכום

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים ברוקולי לריכוך. מחממים את התנור ל 180 מעלות

בסיר מבשלים ברוקולי עד לריכוך, מסננים וקוצצים.
מטגנים את הבצל בכף שמן זית, מוסיפים את הברוקולי ומטגנים כדקה. מצננים.
מעבירים את הבצל והברוקולי לקערה ומוסיפים ביצים, טחינה, קוואקר, קמח, מלח,נפלפל וכורכום. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור כ25 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו