קרדיט: זהבית אברמוביץ
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
לביבות מבוססות גבינה, יציבות לאחיזה ובעלות מרקם נוח ללעיסה. הסוכר במתכון יכול להיות לגמרי במינון נמוך יותר, במיוחד אם תוסיפו מעט קינמון או תמצית וניל טהורה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
חלב | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 10 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 500 גרם גבינת טבורוג של צוריאל או כנען
- 2 כפות סוכר
- קמח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לערבב את גבינת הטבורוג עם הסוכר.
להוסיף 2 כפות גדושות של קמח ולערבב היטב.
לפזר קמח על משטח העבודה וליצור נקניק מהבצק.
לחתוך לעיגולים שטוחים.
לטגן עם מעט שמן משני הצדדים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו