קרדיט: זהבית אברמוביץ

הטיפ של עדי רסולי

לביבות מבוססות גבינה, יציבות לאחיזה ובעלות מרקם נוח ללעיסה. הסוכר במתכון יכול להיות לגמרי במינון נמוך יותר, במיוחד אם תוסיפו מעט קינמון או תמצית וניל טהורה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 10 יחידות

  • 500 גרם גבינת טבורוג של צוריאל או כנען
  • 2 כפות סוכר
  • קמח

אופן ההכנה

לערבב את גבינת הטבורוג עם הסוכר.

להוסיף 2 כפות גדושות של קמח ולערבב היטב.

לפזר קמח על משטח העבודה וליצור נקניק מהבצק.

לחתוך לעיגולים שטוחים.

לטגן עם מעט שמן משני הצדדים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.