קרדיט: אילנית
הטיפ של עדי רסולי
דגים הם מקור מצוין לאומגה 3. יש לשלבם בתזונת התינוקת כבר בגילאים צעירים במרקם המתאים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 דק' הכנה
אלרגניים
דג
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 יחידות קטנות
- 250 גרם סלמון טחון
- קישוא גדול
- חצי בטטה
- כף קמח כוסמין
- 1.5 כפות טחינה
- כף מיץ לימון
- פפריקה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מגרדים דק את הבטטה והקישוא בפומפיה. מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים קציצות.
אופים בתנור כ20 דקות עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
משלוח מנות (בריאות יותר)
מיומנות אכילה
אלרגניים
מרקם
החנות שלנו